Junior Consultant 24 uur (0,6 FTE)

Junior Consultant 24 uur (0,6 FTE) 

Kom jij ons versterken? 

CelsusCare is een organisatieadviesbedrijf op het terrein van verzuim en  verzuimmanagement. We richten ons op grote werkgevers en willen elke vraag op het  gebied van verzuim kunnen beantwoorden. 

CelsusCare is specialist op het gebied van WIA/ WGA. We zijn tevens uitvoerder voor een  aantal verzekeraars. 

Het kleine team bestaat uit een officemanager, 2 consultants en een Arboarts. We vinden  het belangrijk om regelmatig samen te werken, te lunchen en te borrelen.  Er wordt veelvuldig samengewerkt met onze zusterorganisatie VerzuimMeesters, een  arbodienst, met wie we een etage in de Westertoren in Groningen delen. Binnen  VerzuimMeesters werken 10 casemanagers en nog een Arboarts.  

Verder hebben we in onze schil diverse bedrijfs-en verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen,  juristen, fiscalisten en allerlei andere deskundigen die we op afroep inschakelen. 

Jij bent 

 • Leergierig, assertief en nauwkeurig 
 • Sterk in plannen en organiseren 
 • Communicatief sterk; zowel in woord als in geschrift 

Je beschikt over 

 • HBO of universitair werk- en denkniveau (juridisch/ economisch/ medisch is een pré) WFT Inkomen en WFT Zorg (of bereid om deze te halen) 
 • Crov/ RCCM/ RSZ (of bereid om deze te halen)  
 • Ervaring met casemanagement en/of zakelijk verzekeringsadvies (is een pré) 

Functie 

Dagelijks verwerk je binnengekomen post van bijvoorbeeld het UWV, de Rechtbank en  verzekeraars en koppelt hieraan acties die je uitvoert, waarbij je de termijnen bewaakt. Je hebt contact met werkgevers omtrent vragen over beslissingen van het UWV, over  inkomens- of zorgverzekeringen of over een onderwerp dat met verzuim te maken heeft. Een voorbeeld van taken gedurende jouw werkweek: 

Maandag bereid je een afspraak met een werkgever voor. Daarnaast vraag je offertes op  voor een WGA eigenrisicoverzekering bij diverse verzekeraars. 

Dinsdag maak je iom de (arts) gemachtigde een bezwaar compleet richting het UWV. Woensdag ga je samen met de consultant naar een werkgever voor een WGA overleg waarin  alle lopende ziektegevallen langer dan 6 maanden worden besproken. 

Donderdag analyseer je een premiebeschikking Whk (Werkhervattingskas).  Vrijdag bespreek je met een werkgever acties die voortkomen uit een consult bij de Arboarts  met betrekking tot een medewerker die reeds 2 jaar in de WGA zit. 

De week sluit je af met een vrijmibo met je collega’s!

Wij bieden 

 • Een functie met uitzicht op een vast dienstverband. Op termijn willen we het  dienstverband uitbreiden naar 36 tot 40 uur. 
 • Salarisindicatie tussen € 2.800,- en € 4.200,- bruto op basis van een fulltime  dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Doorgroei  naar consultant behoort tot de mogelijkheden. 
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband 
 • Pensioenregeling 
 • Thuiswerken is onderdeel van ons beleid en vullen we in overleg in 

Interesse? 

Op onze website www.celsuscare.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Wil je  meer weten? Neem dan gerust contact op met Angela Eggens (consultant). Zij is bereikbaar  op 050 207 3114. 

Bij interesse kan je jouw CV en motivatie sturen naar eggens@celsuscare.nl.  De vacature staat open tot en met 21 november 2021. Sollicitatiegesprekken vinden plaats  op dinsdag 23 en donderdag 25 november.

Gratis VerzuimReductie Quickscan

Op basis van verzuimcijfers en een aantal interviews kijken wij naar het verzuim in jouw organisatie. Dit werken we uit in een kort en bondig rapport met een advies hoe jij verzuim kunt reduceren.

Thijs Oosterhuis

Scroll naar top