Onze specialisten

Samen op zoek naar de best passende opzet om het verzuim in jouw organisatie terug te brengen. Hiervoor combineren we tools en instrumenten waarvan we uit ervaring weten dat ze goed werken. Deze combinatie is maatwerk: voor een optimaal resultaat in jóuw organisatie.

VerzuimReductie: dit zijn onze specialisten

CelsusCare-VerzuimReductie-Thijs-Oosterhuis-circle

Thijs Oosterhuis

Eigenaar. Gepokt en gemazeld met 35 jaar ervaring in verzuim binnen grote organisaties. Naast een ruime theoretische achtergrond hebben de praktijk ervaringen hem gevormd tot expert.

Neem contact op

Alfred-Boskma-150x150-circle

Alfred Boskma

Ervaren jurist en econoom. Kijkt vanuit dat perspectief naar oplossingen en mogelijkheden. 

Neem contact op
CelsusCare-VerzuimReductie-Marcel-Zuidema

Marcel Zuidema

Onze arbeidsjurist die direct met een concreet en pragmatisch advies komt.

Neem contact op

Martijn-Engel-Celsuscare

Martijn Engel

Consultant. Als verzuimspecialist heb ik ruime ervaring in verzuimmanagement en WIA-schadelastbeheersing. Analytisch, praktisch en resultaatgericht.

Neem contact op

Stephan Belt Celsuscare

Stephan Belt

Directeur. Ruim 20 jaar ervaring binnen de consultancy als HR adviseur met arbeids- en sociaal zekerheidsrecht als specialisatie. Doelgericht en praktisch.

Neem contact op

CelsusCare-VerzuimReductie-Hans-Loer

Hans Loer

Arbo-arts. Ruim 30 jaar ervaring als begeleidend arts binnen arbeidsongeschiktheid en verzuim. Toegankelijk en meedenkend, maar altijd een eerlijke mening en advies. 

Neem contact op
CelsusCare-Willemien-Hagenouw

Willemien Hagenouw

Officemanager. Inmiddels ook al goed bekend met de noodzakelijke kennis over verzuim en poortwachter. Jouw eerste aanspreekpunt.

Neem contact op

Gratis VerzuimReductie Quickscan

Op basis van verzuimcijfers en een aantal interviews kijken wij naar het verzuim in jouw organisatie. Dit werken we uit in een kort en bondig rapport met een advies hoe jij verzuim kunt reduceren.

Thijs Oosterhuis