Onze diensten

Samen op zoek naar de best passende opzet om het verzuim in jouw organisatie terug te brengen. Hiervoor combineren we tools en instrumenten waarvan we uit ervaring weten dat ze goed werken. Deze combinatie is maatwerk: voor een optimaal resultaat in jóuw organisatie.

De VerzuimReductie Methode van CelsusCare

In tegenstelling tot andere adviesbureaus vinden wij dat er niet één weg is die naar Rome leidt; bij ons begint vrijwel elk traject met een inventarisatie en een analyse. Dat kan op twee manieren: met de VerzuimReductie QuickScan of met een uitgebreide VerzuimReductie Analyse. Hieronder lees je er meer over:

De CelsusCare Verzuimreductie Quickscan

Dit is een kort onderzoek waarbij we op basis van de verzuimcijfers en een beperkt aantal interviews in jouw organisatie tot een bondig advies van maximaal 2 A-4 komen. Dat is voor jou een leidraad voor verzuimreductie.

De Quickscan is gratis - meer informatie en aanvragen

De CelsusCare Verzuim Reductie Analyse (VRA)

Dit instrument is een uitgebreidere versie van de QuickScan en daarmee geschikter voor grotere organisaties die verschillende onderdelen hebben en – waarschijnlijk – met een diversiteit van oorzaken worden geconfronteerd. Input van de analyse zijn de verzuimcijfers, interviews met meerdere leidinggevenden van de verschillende managementniveaus en een enquête onder de medewerkers die de afgelopen twee jaar hebben verzuimd. Het bestaande verzuimbeleid wordt getoetst op actualiteit en effectiviteit. Resultaat is een uitgebreid advies over het gewenst verzuimbeleid en implementatie daarvan.

Maatwerk - indicatie van €2500 tot €7500 - vraag offerte aan

CelsusCare Verzuim Reductie Traject (VRT)

Na de oplevering van de analyse is duidelijk wáár actie moet worden ondernomen. Vaak zijn meerdere oplossingen mogelijk en wij geven graag aan welke keuzes er bestaan en vooral wat de (financiële) consequenties daarvan zijn. In een traject op maat helpen we jou met het implementeren van de juiste tools en instrumenten.

Maatwerk - indicatie van €0 tot €5000 - vraag offerte aan

Implementatie en bewaking

Natuurlijk is het hartstikke interessant om een analyse te maken en verbetervoorstellen te doen. Waar het echter om gaat is of de voorstellen na implementatie ook werken! Het bewijs ligt uiteindelijk in de verzuimcijfers… Wij kijken daar graag samen met jou naar.

Vragen?

Uiteraard is er heel veel meer te vertellen over verzuimmanagement. Bel of mail ons en we komen heel graag langs voor een volledig vrijblijvend kennismakinggesprek!

Gratis VerzuimReductie Quickscan

Op basis van verzuimcijfers en een aantal interviews kijken wij naar het verzuim in jouw organisatie. Dit werken we uit in een kort en bondig rapport met een advies hoe jij verzuim kunt reduceren.

Thijs Oosterhuis